16 / 26
Gogh with the flow! Sinds hun start in de Artist in Residence van het Vincent van GoghHuis in Zundert onderzoeken Steffen Maas en Wiesje Peels het leven en werk van Vincent van Gogh en creeëren zij gezamenlijk nieuwe beelden. Ze presenteerden hun werk in de Van Goghgalerie in Zundert, in de Grote Kerk te Breda en tijdens Landkunst op de Buisse Heide 2015. Tot in 2016 ontwikkelen zij dit project verder tot publiocatie en tentoonstelling.
meer afbeeldingen >
Woningstichting Eigen Haard, Amsterdam GEREED 21 JUNI 2014 Gevelkunstwerk met portret Nelson Mandela voor gebouw Krugerkop, aan het Krugerplein, Transvaalbuurt Amsterdam. Productie in samenwerking met Museum zonder Muren, Amsterdam. Uitvoering met Greussing Holzschindeln (AUT), Tilmann Meyer-Faje, Gerben Maas Meubelmakerij (Eindhoven) en firma Alfons de Letter (Amsterdam). Oplevering en onthulling: 21 juni 2014, 16:00 uur.
meer afbeeldingen >
2012 Kunstpodium T, Tilburg Anywhere Else. Leerling/Meester-presentatie van meesters Wiesje Peels en Steffen Maas en leerlingen Meral van de Velde, Renée Verberne en Evelien Jansen
2012 Landkunst 2010 Manifest Landkunst, vormgegeven op Brabants landgoed De Velder, Liempde. Tekst: Margriet Kemper (kunstenaar) en Helmer Wieringa (ruraal planoloog)
meer afbeeldingen >
2008 Smeedwerk Een kunstproject voor de Rijksgebouwendienst in Het Smedinghuis te Lelystad. Diverse kunstenaars produceren een kunstwerk in oplage 250. Concept en supervisie: Margriet Kemper. Object Steffen Maas (oplage 250): Doos met 5 pakken A4 printpapier, eenzijdig bedrukt met foto's van Lelystad en Almere.
meer afbeeldingen >
2004 Adriaan Morriën, Amsterdam Schetsontwerp voor herinneringsteken in J.W. van Overloopplantsoen, Amsterdam. Supervisie: Amsterdams Fonds voor de Kunst.
2003 Ratatoille Niçoise Ratatouille Niçoise; Ontwerp dinerbord voor The Proof and The Pudding, een symposium over gastronomie.
2003 Van Abbemuseum, Eindhoven Buren; deelname aan groepstentoonstelling. Verschillende tekstwerken.
meer afbeeldingen >
2001 Wachtwoord Fotografisch tweeluik (i.s.m. Hieke Pars, Rotterdam) voor Ruimte Bezetten; Stadhuis Rotterdam
2000 Studio Berlijn Werkperiode samen met kunstenaar Marc Bijl, mogelijk gemaakt door het Fonds Beeldende Kunst, Vormgeving en Bouwkunst, Amsterdam
meer afbeeldingen >
16 / 26