16 / 31
2017 Tweede Marnixplantsoen, Amsterdam
2017 Gogh with the flow! Sinds hun start in de Artist in Residence van het Vincent van GoghHuis in Zundert onderzoeken Steffen Maas en Wiesje Peels het leven en werk van Vincent van Gogh en creeëren zij gezamenlijk nieuwe beelden. Ze presenteerden hun werk in de Van Goghgalerie in Zundert, in de Grote Kerk te Breda en tijdens Landkunst op de Buisse Heide 2015. Tot in 2016 ontwikkelen zij dit project verder tot publiocatie en tentoonstelling.
meer afbeeldingen >
2017 Nelson Mandela gedenkteken, Amsterdam Transvaal Gevelkunstwerk met portret Nelson Mandela voor gebouw Krugerkop, aan het Krugerplein, Transvaalbuurt Amsterdam. Productie in samenwerking met Woningstichting Eigen Haard en Museum zonder Muren, Amsterdam. Uitvoering met Greussing Holzschindeln (AUT), Tilmann Meyer-Faje, Gerben Maas Meubelmakerij (Eindhoven) en firma Alfons de Letter (Amsterdam).
meer afbeeldingen >
2015 Blossom III Wiesje Peels en Steffen Maas: Landkunst op de Buisse heide, Achtmaal
2015 Residency Atelier Roland Holst: Casa Holst Steffen Maas en Wiesje Peels: Landkunst 2015. Casa Holst, schaalmodel voor een refuge op de Oude Buise Heide, Achtmaal.
2012 Kunstpodium T, Tilburg Anywhere Else. Leerling/Meester-presentatie van meesters Wiesje Peels en Steffen Maas en leerlingen Meral van de Velde, Renée Verberne en Evelien Jansen
2011 Zsenne Art Lab, Brussel Grafisch onderzoeksproject Brussel-centrum met werkperiode in galerieruimte. In samenwerking met ontwerper Maarten Verweij.
2011 Landkunst 2010 Manifest Landkunst, vormgegeven op Brabants landgoed De Velder, Liempde. Tekst: Margriet Kemper (kunstenaar) en Helmer Wieringa (ruraal planoloog)
meer afbeeldingen >
2008 Smeedwerk Een kunstproject voor de Rijksgebouwendienst in Het Smedinghuis te Lelystad. Diverse kunstenaars produceren een kunstwerk in oplage 250. Concept en supervisie: Margriet Kemper. Object Steffen Maas (oplage 250): Doos met 5 pakken A4 printpapier, eenzijdig bedrukt met foto's van Lelystad en Almere.
meer afbeeldingen >
2003 Ratatoille Ni├žoise Ratatouille Niçoise; Ontwerp dinerbord voor The Proof and The Pudding, een symposium over gastronomie.
16 / 31