2021 Nabeeld PARK Platform for Visual Arts, Tilburg
2021 CINEARUBA / Biblioteca Nacional KIDS REPORT ta un proyecto pa Juan Francisco Pardo, Adriano Fernandes, Steffen Maas. Den e expo lo expone e trabaonan creativo realisa pa alumnonan di 4A/4B durante e prome aña di e proyecto KIDS REPORT. E scolnan cu ta participando ta
PRINSES AMALIA BASISSCHOOL
COLEGIO SANTA FAMIA
ST FRANCISCUS COLLEGE
PIUS X SCHOOL
meer afbeeldingen >
2016 GoghFlow: Look and Feel Steffen Maas en Wiesje Peels: Residency Vincent van GoghHuis, Zundert
2016 GoghFlow in wallgallery Steffen Maas en Wiesje Peels
2016 Eyelashes/Oogharen - Grote Kerk Breda Expositie van eigen werk samen met Wiesje Peels, in de Grote Kerk van Breda. De installaties in 11 kapellen van de kerk zijn ontstaan vanuit het onderzoek Goghflow, waarin we verwijzen naar bekende en minder bekende aspecten uit het leven van Vincent van Gogh.
meer afbeeldingen >
2016 POINT DE VUE - 200 jaar Kunstacademie ’s-Hertogenbosch Ontwikkeling visueel concept en vormgeving van de tentoonstelling en algehele manifestatie, de publiciteitscampagne en publicaties. In samenwerking met Margriet Kemper en Kim Bouvy (curatoren), Ivo van Harmelen (zakelijk leider) en Joyce Dunki Jacobs (productie). In opdracht van Avans Hogeschool en AKV|St. Joost
meer afbeeldingen >
2016 Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam/ Milou van Ham Wat houdt een mecenaat in? Hoe wordt je mecenas? En waarom is particulier mecenaat zo belangrijk? In de Willem van der Vorm galerij van Museum Boijmans van Beuningen kan de bezoeker kennis maken met de wereld van Han Nefkens en de initiatieven die hij de afgelopen tien jaar heeft opgezet onder de naam H+F, zoals onder andere H+F Collectie, H+F Mecenaat, ArtAids en H+F Fashion on the Edge. In de tentoonstelling zijn video-interviews te zien waarin kunstenaars, ontwerpers en curatoren vertellen over de kansen die het mecenaat hen heeft geboden. Ook is er een interview te zien met Han Nefkens door journaliste en presentatrice Hanneke Groenteman. Ontwerp catalogus en tentoonstelling in samenwerking met Milou van Ham, Rotterdam.
meer afbeeldingen >
2016 Dualbum Woonzorgcentrum Koningsvoorde, Tilburg. Permanent ruimtelijk kunstwerk van fotografie van bewoners, fotografie van Wiesje Peels, eigen teksten, typografie en interieurontwerp. In opdracht van Stichting Bronzen Beverfonds en TBV Wonen, Tilburg.
meer afbeeldingen >
2006 Plaza Maria Presentatie in de Mariakapel.
2006 Universiteit van Tilburg Visueel concept voor de Faculteit Rechtsgeleerdheid.
2006 The Last Days of Dada Het afscheid van de Hoornse nachtkroeg DaDa, tentoonstellingsontwerp in aangrenzende kunstenaarsruimte Hotel Mariakapel. Foto's van Wiesje Peels.
meer afbeeldingen >
2001 Hogeschool 's-Hertogenbosch Schakelsysteem van beursmeubelen.