16 / 17
2017 Steffen Maas & Fenmei Hu: The Yellow Heart The Yellow Heart FoodGuide to Rotterdam ChinaTown. Concept: Steffen Maas & Fenmei Hu/ Tekst: Fenmei Hu/ Fotografie: Yiyu Zhao, Joop Reijngoud.
www.theyellowheart.nl
2017 China Art Weekly Art Festival Jaarlijkse multidisciplinaire en multiregionale kunsttentoonstelling in China, georganiseerd door kunstkrant China Art Weekly. Elk jaar is een andere stad aan de beurt. De huisstijl voor lange termijn is voor het eerst geïmplementeerd voor de editie van 2013, in Hangzhou. Ontwerp samen met ontwerper Maarten Verweij.
meer afbeeldingen >
2017 Stichting mEATing, Tilburg In de naam mEATing klinkt het vlees en het ontmoeten door. Wij zijn zelf van vlees en bloed, maar onze verhouding tot het leven, de natuur en andere dieren stelt ons nogal eens voor problemen. In de kunst en het daaraan verbonden nevenprogramma worden existentiële vragen waarvoor wij in de huidige tijd staan op uiteenlopende manieren voor het voetlicht gebracht. (tekst: Tineke Schuurmans, mEATing)
meer afbeeldingen >
2017 Museum Zonder Muren Transvaal De Amsterdamse Transvaalbuurt vormt het decor van het Museum zonder Muren en de collectie bestaat uit de aanwezige architectuur, geschiedenis, verhalen, culturen, kunst en de bewoners. Het initiatief is in maart 2013 gestart en nog volop in ontwikkeling. Parallel hieraan verloopt de ontwikkeling van de huisstijl en visuele representatie.
meer afbeeldingen >
2017 AKV | St.Joost, Kunst en Vormgeving Twee afzonderlijke kunstakademies in Breda en 's-Hertogenbosch vormen samen AKV | St. Joost met op beide lokaties bachelor- en masterprogramma's.
meer afbeeldingen >
2009 International Justice Mission Nederland Ontwerp huisstijl en drukwerk. International Justice Mission (IJM) is een mensenrechten-organisatie die recht verschaft aan slachtoffers van slavernij, seksuele uitbuiting en andere vormen van gewelddadige onderdrukking. IJM advocaten, onderzoekers en nazorg-professionals werken met lokale autoriteiten om te garanderen dat slachtoffers worden bevrijd en nazorg krijgen, om daders te vervolgen en de werking van publieke rechtssystemen voor de rechtelozen te laten functioneren.
2009 Van den Meerendonk Couture en Theaterkostuums Grafisch ontwerp voor website: www.meerendonkcouture.nl
2005 Amsterdam in Gebed; Religieuze monumenten Open Monumentendag Amsterdam 2005
2005 MetaCorp NV, Aruba Grootschalig bedrijf op het eiland met zeer uiteenlopende activiteiten. Grafisch ontwerp voor promotie en interne communicatie.
meer afbeeldingen >
16 / 17